GTA San - All of San Andreas & Vice City
Menü
 
Partnerek

Banner-, linkcsere

GTA San banner #2 


Splinter Cell HQ

.:[HSAC]:.

SK84ever

Reklame

Jetix Club


GTAPlanet

Mindenféle

Soft

GTA HQ

SA Files

GTA Tiadsan

GTAInside

GTA Online

Spidergames

 

A-STAT - a halálpontos webstatisztika

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Végigjátszás

FONTOS!

Nem minden küldetés egymás után jön, néha meg kell csinálni egy másikat, hogy elérhetőek legyenek a következő küldik!

Ez azért fontos, mert itt úgy vannak válogatva, a küldik, hogy ki adja! 

Bevezető küldetés: 

Hello! Amint láttad az intróban el akartatok terjeszkedni Vice City-ben drogot hoztál, de szopacs volt az üzletkötésnél, egyedül maradtál, de a helyi srác kimentett és a Herrison hotelnél állt meg Ő elrohan, te meg kaptál tőle egy szürke Admirált. Szállj be és menj a szállodádba (Ocean View), oda, ahol a térkép jelzi. Menj be és a lépcső előtt van a cél. (Ha itt felmész a lépcsőn megtalálod a szobád, ahol majd fegyverek lesznek. A portánál tudsz menteni, bármikor, mikor nem vagy küldetésen.) 

Lawyer (Washington Beach, ahol számodra az előző küldetésed kezdődött); jele: L 

(1) A PARTI:

Menj a térképen jelzett helyre, a Rafaels ruhaboltba. Itt az ideje, hogy átöltözz. Az út túloldalán megáll egy motor (Freeway), kösd el és indulj el vele. A PIER 2 kikötőhöz kell menned. Itt az összes munkaadóddal megismerkedhetsz. Mercedest kell elvinned a Pole Positsion Klubba, a térképen jelölt helyre.  

Jutalom: 100$ 

(2) SZAKÁCSPÜFFÖLÉS:

Menj a térképen jelzett helyre. Ott egy szakács várni fog, ne légy hülye, ne állj meg, hanem hajts át rajta. Ekkor megjön Lance. Menekülni fog, 3 szakács üldözni fogja, öld meg őket és menj ki az utcára. Ülj be Lance Infernusába és indulj el vele, az Ammu Nationnál állj meg, majd menj a Hotelba vissza.  

Jutalom: 200$ 

(3) AUTÓSBULI:

Az ajtó előtt elütnek egy munkást, eldobja kalapácsát. Vedd fel és ülj az autóba. Mindegy, hogy először hova mész, az a lényeg, hogy a két jelölt autót szét kell verned.  

Jutalom: 400$ 

(4) DÜH:

Rafaels ruhaboltjához menj el, és öltözz melósruhába, majd a másik helyre menj, a Spand Ex telephelyére. Ölj meg legalább 4 munkást. Ekkor kinyitják a kaput. Menj be a rácson belülre, állj a hordók mellé a furgonokkal és tisztes távolságról lőj a hordóba, és robbantsd fel mind a 3 autót. 

Jutalom: 500$ 

Cortez (PIER 2 kikötő); jele: C 

(1) ÁRULÓ DISZNÓ:

Gonsales köpött, ki kell nyírni! Menj a térképen jelzett helyre, majd menj be az ajtón. A tetőn, csak az őrök kivégzésére lesz időd, de ezt tedd meg. Az utcán folytatódik a hajsza. A Malibu Klub felé csetlik-botlik. Ülj be a kocsiba és üsd el. Satufék megfordul, a pizzériával szembeni sarkon van egy csillag, menj rá és máris csak egyszeres a körözésed kettő helyett. A maradék egy körözést leráhatod, vagy lefújatod a kocsit. 

Jutalom: 250$ 

(2) CHIP KERGETÉS:

Menj a bevásárlóközpont emeletére. Már várnak, de sajnos többen mint gondolnád. A kommandósok is ott vannak, a futár meg meglóg egy motoron, te pedig kétszeres körözést kapsz. Üldözd, öld meg és vedd el a chipet, vigyázz az ürge ne robbanjon fel, mert vele robban a chip is. Menj vissza a kikötőhöz. 

Jutalom: 500$ 

(3) ÖRZŐANGYALKÉNT:

Menj a térképen jelzett parkolóházba. Az első emeleten jobbra lesz egy fegyver, vedd fel és máris ott terem Lance. Pattanj be az autójába és menj ki a garázsból. Menj a térképen jelzett helyre, majd fel a jobboldali lépcső tetejére és nyírj ki mindenkit, aki Diaz és Lance életére pályázik. 2 furgon, 3 kocsi és 2 motor jön, az egyiket lelövitek, de a másik elvitt egy táskát. Pattanj a másik motorra és ne engedd, hogy elmeneküljön. Öldd meg és vedd el a cuccot, majd vidd vissza Diaznak, aki ott fog várni téged, ahol hagytad. 

Jutalom: 1000$ 

(4) TANKLOPÁS:

Menj a térképen jelzett helyre,a katonai felvonulásra. A híd után jobbra és veled szembe kerül egy katonai Patriot, 2 Baracks OI és egy Rhino, valamint egy egész századnyi katona. Hajts át a katonákon és be a házak közé. A tank kivételével mindenki rád pályázik. Szedd le őket és állj a tank elé fegyverrel, lődd ki a sofőröket. Ülj be, és háromszoros körözésed van. Fordulj meg vele, majd vidd a térképen jelzett garázsba. Szállj ki és menj ki a garázsból. 

Jutalom: 2000$ 

(5) JACHT MEGVÉDÉSE:

Kezedbe nyomvak fegyvert, hát használd. Meg kell védened a jachtot az ellenségektől. Mivel az ezredes elmegy meg akarják támadni. A szárazpartról üldözik, csónakba szállnak, oldalról és szemből is lesznek csónakok és hajók. Felszállnak a jachtra is, helikopterek is jönnek egyszóval invázió. A végén még egy Apache is jön. Sok sikert! A végén az ezredes ad egy Speeder hajót azon távozhatsz. 

Jutalom 5000$  

Telefonos; jele: telefonkagyló 

(1) A GÁZOLÁS

(Washington Beach, áruházzal szemben)

A motoros 50 darab pizzának álcázott drogot akar szétszórni egy Pizza Boy-ról. Mielőtt ezt megtehetné öldd meg. 

Jutalom: 500$

(2) FELESÉGÖLÉS

(Vice Point, azzal az épülettel szemben, ahol a második Sentinelt püffölted a kalapáccsal)

Menj a telefonhoz,és beszélj. A nő kijön, beszáll a kocsiba neked pedig tropára kell töröd az autóját, de nem fegyverrel, mert balesetnek kell látszódnia.  

Jutalom: 2000$,

(3) ÚJ BANDA

(ugyanott)

Az utca túloldalán balkéz felől a kertben van távcsöves fegyver. Vedd fel, mert szükséged lesz rá. A kijáratnál áll egy PCJ 600-as motor ülj fel rá. Menj a térképen jelzett helyre.  Puska elő és máris lőheted a munkást a plakátállványáról. Ezután menjünk a motorral tovább a másik helyre. Ott áll a sarkon egy furgon és két ember. Végezd ki őket. Menj tovább a következő helyre. Távcsöves puskával szedd le a jachton lévő pacákot. Az utolsó egy motoros lesz. Intézd el. Vigyázz! Csak 9 perced van minderre! 

Jutalom: 4000$

(4) HALÁLOS CSOMAG

(Escobar Internetional)

Telefonálás után vedd fel a távcsöves puskát a fal mellől és menj arra a helyre (én az emeletet ajánlom), ahol látszik a két fószer és a hozzájuk menő nő. Ha a csomagot átadta a nő, és elfordult, onnan lődd le a férfiket. Vedd fel a csomagot és menj ki. Remélhetőleg volt eszed és helikopterrel jöttél, mert kétszeres körözést kapsz és három maffiás kocsi is üldözni fog. Szóval helikopter!!! Szállj fel, és toronyiránt menj a Downtownban lévő Ammu-Nationba (a főút végén). 

Jutalom: 8000$

(5) CÉL A HELI

(Little Havanna)

A fülke balján lévő kapun menj be, lőjj le mindenkit és menj a tetőre. Szedd össze a táskákat és ülj a helikopterbe (Maverick). Repülj az Escobar International-ra, és a reptéren a helipadra szállj le.  

Jutalom: 16000$. 

Avery Carrington(Vice Point, Starfish Island hídjától balra, baloldalon az első építkezési telek); jele: A 

(1) GOLFAKCIÓ:

Menj a ruhaboltba, ahol a térkép jelzi. Veszel egy golfruhát. Visszaszállsz a kocsiba és továbbmész a golfpályához. Nem a bejáraton, hanem azon túl, mielőtt a kerítés kezdődne, van egy hordó és belülről deszkák rátéve. Kocsival eléállsz. Kiszállsz, a kocsira ugorj rá, majd onnan be a pályára (azért kell a kocsi, mert túl magas, hogy egyből beugorj). A bejárattal szemben van egy golf kocsi, szállj be.  A tribuntól állj messze meg és a távcsöves puskával csak a célszemélyt szedd le.  

Jutalom: 5000$ 

(2) HÁZROBBANTÁS:

Menj a térképen jelzett helyre. Ott ál egy Top-Fun furgon, szállj be. Egy helikoptert fogsz irányítani, kicsit nehézkes. Vedd fel az egyik bombát és a túloldali építkezéshez repülj. A négy bombát el kell helyezned a hordókon. Fentről-lefelé haladj, egyszerre egy bombát tudsz elvinni. Vigyázz a munkások és a biztonságőrök vadásznak a helire és még időre is megy (8 perc).  

Jutalom: 1000$ 

(3) KUBAI ÁLCA:

A térképen jelzett helyen öltözz át. Menj a következő helyre. Veled szembe van egy csomó Haiti bandatag, nyírdd ki őket, erre az RPG a legjobb módszer, vagy a Rhino. Fő cél a halottaskocsi, mely koporsókat dobál, ha ráhajtasz, robban.  

Jutalom: 2500$. 

Diaz (Starfish Island, Washington Beach felől baloldalon az első bejáró); jele: D 

(1) ÜLDÖZÉS:

A térképen jelzett helyen menj egészen a rózsaszín jelig, majd az ablak elé és utána a lépcső tetejére. Kövesd a tetőn, majd a konténerre ugorj le. Onnan is, és uzsgyi egy járműbe. Kövesd azt a BF Injection járművet, de vigyázz, mert lőnek. Maradj le, de ne engedd, hogy kimenjen a térképről. Kövesd a Prawn Island-i bázisáig. 

Jutalom: 1000$  

(2) HELIS ÖLDÖKLÉS:

Nincs más dolgod, mint a heliről lődd a drogosokat. Ha végeztél Lance kidob, az ajtón te meg menj be. Rambo módon lőj le mindenkit és menj fel a tetőre a pénzért. 

Jutalom: 2000$ 

(3) MOTORCSÓNAKON:

Menj a kikötőbe. Ajánlom, hogy kívülről akit tudsz távcsöves puskával szedj le, és utána Rambo módon old az embereket. A házba berohanva állj a jelre, ezzel leereszted a csónakot, majd ugorj bele és indulás. Vigyázz, háromszoros körözést adnak! Ne törődj semmivel, egyenesen Diaz birtokára hajts, ahol Lance átveszi a csónakot, és a körözésedtől is megszabadít. 

Jutalom: 4000$ 

(4) VERSENY A VIZEN:

Menj hátra a kikötőhöz, szállj be Lanceval a csónakba és kezdődhet a verseny. Három ellenfelednél gyorsabban kell a jachthoz érned (ajánlom a baloldalon lévő útvonalat. Ha sikerül, visszafele Lance vezet, te lősz. 2 csónak és egy heli üldöz, a partról négy és a csónakból egy ember lő titeket. 

Jutalom: 10.000$ 

Kent Paul (Malibu Klub); jele: K 

(1) Rabmentés:

Menj oda ahhoz a kis utcához, amit a térkép jelez. A szemben lévő telepen menj be egészen a leghátsó épületig, ahol Lance vár a kiszabadításra. Érdemes lőtávon kívül megállni és a bejáratnál lévő őröket távcsöves puskával likvidálni, majd Rambo módon berontani és siess mert Lance életereje fogytán van. Ezután két lehetőség van egy Admirál az épület mellett, ezzel tempósan, vagy egy kukásautó a telep közepén, ezzel tank módjára. Az utóbbit ajánlom. El kell vinned a haverodat a Downtowni korházba. Vigyázz Diaz három kocsit még a nyakadba küldött.

Jutalom: 0$ 

(2) DIAZ ÖLŐ

Feladatod, hogy juss be a házba, Lance élje túl a lövöldözéseket, és Diazt sorozd meg, aki az irodája bejáratánál vár (hátulról a hátsó, belső medencétől fel a másodikra, a lépcsőházban és csak onnan az aulába). 

Jutalom: megkapod ezt a villát, és 50.000$ 

Cubans (Little Havanna, Sunshine autósbolttól jobbra); jele: korona 

(1) MOTORCSÓNAK VERSENY:

3 perced van motorcsónakkal, hogy végigmenj a pályán. 

Jutalom: 1000$ 

(2) FURGONLOPÁS:

Ismét a térképen jelzett helyre menj. Lődd a másik bandát, mesterlövészre figyelj. Rohanj be a kapun és ülj a furgonba, menj ki vele az útra és vidd a kávézóig kétszeres körözéssel.  

Jutalom: 2000$ 

(3) HAJÓS DROGLOPÁS:

Menj a hapekhoz a kikötőbe. Elvisz a egy kikötőbe (Starfish Island), ahol a két hajót és a parton lévőket lődd le. Szedd össze a táskákat, de nem tudsz a vízen visszamenni, mert közben kilőtték a csónakot, amivel idejöttél. Menj a Vercceti birtokra. Vigyázz négyszeres a körözésed! Fuss fel a tetőre, ahol a saját Mavericked vár. Repülj vissza a bárhoz. 

Jutalom: 4000$ 

(4) ÜZEMROBBANTÁS:

Érdemes egy Voodoo kocsival menned, mert úgyis kell egyet szerezned a küldetéshez. Találkozol haverokkal, vagyis segédekkel. Tovább kell menned, abba az irányba, amerre ők is. Várj, míg a kapu kinyílik, és kiszállás nélkül menj a belső udvarra. Kocsiból ki, és rohanj be az épületbe. 3 bombát kell élesítened az egyik rögtön jobbra a bejárattól, a második az emeleten, a lépcső tetején, és az utolsó az előző alatt. Utána gyorsan kifele, mert robban. Ja és előtte minél több Haitist szedjél le.  

Jutalom: 10000$. 

Haitiak (Little Haiti, nyomortelep közepe); jele: kék mezőben fekete paca 

(1) TÁSKASZERZÉS:

Ehhez a küldetéshez ajánlom a PCJ 600-as motort (ez nagy szó, ugyanis a motorokat nem kedvelem annyira). A térképen jelzett ház oldalán a lépcsőn menj fel. Állj a táska mellé, de úgy, ha leszállsz, ne tudd felvenni rögtön. Végy elő egy ütős fegyvert és lépj a táskáért. A tetőn lesz egy kommandós, lődd le a mesterlövésszel. Száguldj le a háztetőről, pattanj a motorra. A következő helyen ott a második táska. Az első táskáért 2-szeres, míg a 2. táskáért 4-szeres körözést kapsz. Fordulj balra, át a sikátoron, ott van egy zsarulerázó csillag. Menj át a nyomor negyeden is, az útra érve balra menj, majd jobbra. Az út el fog fordulni, te kövesd, de akkor már balkéz felé figyelj az egyik beugróba lesz a 3-dik csomag. Az utolsó útvonalon menj vissza a kiinduló ponthoz és nyertél. De vigyázz ha felveszed az első táskát, az utolsóig számlálni fog. 

Jutalom: 1000$ 

(2) BOMBÁZÁS:

Szemben áll egy Voodoo kocsi. Szállj be és menj vele a térképen jelzett helyre, egy Top-Fun furgonhoz. Szállj át abba és kezdődhet a buli. 3 kis repcsit kapsz, melyek bombázni tudnak. Ki kell nyírnod pár kubait a Starfish Island északi oldalán. 3 csónak, egy kocsi, és pár ember. Jó bombázást!  

Jutalom: 2000$ 

(3) MESTERLÖVÉSZET:

Menj ki a nyomornegyedből, arra amerre a Voodoo kocsi áll. A szemben lévő háztetőre menj fel, a kijelölt helyre (van lépcső, a lépcső alatti aszpirint vedd fel, hidd el, könnyebb lesz úgy). Elő a kapott távcsöves stukkert és csak a kubaiakat lődd! Vigyázz, mert lesz erősítésük is. A haitiaknak túl kell élniük (azért nincs vége a küldinek, ha pár darab meghal).  

Jutalom: 5000$. 

Motoros banda (Downtown, a motoros üzlettel szemben); jele: egy kártyajel 

(1) UTCAI MOTORVERSENY:

Ezt a küldetést csak és kizárólag egy Angel-lel, vagy Freeway-jel csinálhatod. 3 ellenfél van. A jelre kell állnod és go! Az ellenőrző pontokon menj át és légy az első. 

Jutalom: 1000$ 

(2) KÁOSZ OKOZÁS:

2 perc alatt káoszt kell teremtened az utcán. A jobb felső sarokban van a káoszt mérő sáv, azt kell megtöltened. Jó lövöldözést!  

Jutalom: 4000$. 

(3) A MOTOR:

Elloptak egy Angelt a bandától a drogosok, vissza kell szerezned. Menj egy PCJ 600-assal (szemben a kirakatban van) balra, aztán fordulj vissza a másik irányba és egyenesen. Az út végén fel a lépcsőn. Elő a távcsövessel, akit látsz a szemben lévő házban, azt lődd le. Majd menj le a lépcsőről. Lendülettel menj vissza, úgy, hogy ugorj át a túloldalra, a ház tetejére. Száguldj le az udvarra a túloldali garázsba, ott lesz az Angel. Pattanj fel rá és menj ahhoz a lépcsőhöz, ahol lejöttél, de ne menj fel, hanem menj ott jobbra, be a folyosón és a lépcsőről ugrass ki. Vigyázz 2 furgon is rád pályázik. Menj balra, át a sikátoron, majd megint balra, majd megint. Az első utcánál jobbra, egyenesen, míg ki nem érsz ahol a 4 sávos lesz az út. Ott megfordulni és a jobb oldali úton be a kocsmához.  

Jutalom: 4000$. 

Love Fist (Downtown, korház mellett); jele: halálfej 

(1) DROG AKCIÓ:

Fordulj arra az útra, ahol a rockkerek ajtaja van. Menj, míg bal oldalt nem lesz jel. Állj rá úgy, hogy az út felé nézzen a járműd (remélem gyors kocsival jöttél), és dudálj. A motoros meglóg. Kapd el, öld meg, de ne robbanjon fel. Vedd fel a táskáját és nyomás Vice Pointra Mercedes házához. Állj a jelre, és megint dudálj. Ő kijön és belül. Menj vissza a rockkerekhez.  Az útvonal a következő: Az úton jobbra, Little Haitiban jobbra, az utat követve, út végén balra. Át a szembejövőbe, egyenesen koccanásig, ott balra és szemben lesz a ház. Vigyázz! A fuvarozást két perc alatt kell megtenned! 

Jutalom: 2000$ 

(2) ŐRÜLT GYILKOS:

Az ajtótól jobbra menj, egészen addig, míg el nem fordul az út. Utána látod a kis „transzfesz-cicát” , na öld meg. Vigyázz nagyon szívós a fószer/csaj, vagy… hát…  

Jutalom: 4000$ 

(3) AUTÓBOMBÁS ÚT:

Na ezt megemlegeted. Ezek a rockkerek a szomszédba mennek és oda is limuzinnal. De szopacs, bomba van benne, egy bizonyos sebesség felett elkezd aktiválódni és fel is robbanhat. Ha nagyon gyorsan mész, akkor visszafele megy a robbanási csík (jobb felső sarok). Az a legjobb, ha egyenesen mész majd az első kereszteződésnél jobbra és az már a főútvonal. Oda-vissza menj. Ha megvan a hatástalanítás, akkor már kb. visszafele jössz. Gyere át a szemben lévő sávra, a múzeum után (tűzoltóság előtt), fordulj balra és kövesd az utat és balkéz felől lesz a cél. 

 Jutalom: 8000$. 

Filmstúdió (Prawn Island, nyugati oldal); jele: egy filmcsapó 

(1) PORNO TOBORZÓ:

Menj a térképen jelölt helyre. Beszélj Candy-vel, de ekkor a stricije 3 emberrel megjelenik, nyírd ki a stricit és kísérőit és gyere ide vissza (ne 2 személyes járművel gyere). Folytasd utad, vágj át a szembelévő sikátoron, ott balra menj és jobb kéz felől a pizzériába be kell menned Mercedesért. Innen vissza a szigetre.  

Jutalom: 1000$. 

(2) SZEX REPCSI:

A stúdió mögött a vízparton áll egy Skimmer. Szállj be, és valamelyik kék jel felé indulj. Ha belerepülsz akkor szórod a lapokat, a piros jelig kell menned, ahol leállsz a szórással. Az első Downtown területén a krosszpálya felett van, onnan meg adja magát. Nehezítés, hogy erre az alkalomra a benzin illetve kerozin fogy, ezt a jobb felső sarokban láthatod. 

Jutalom: 2000$ 

(3) LESI FOTOZÁS:

A stúdió területén ál egy Sparrow, szállj be és kövesd a limót, amibe Candy beszáll. Ne veszítsd szem elől! A Malibu Klub melletti háznál fog megállni, te pedig a szemben lévő Hotel párkányán szállj le, és csinálj 3 olyan fotót amin Candy és a férfi együtt van. Ekkor 5-szörös körözést kapsz. Siess vissza a stúdióba. 

Jutalom: 4000$ 

(4) PORNÓREKLÁM:

A portán áll egy PCJ 600-as motor szállj fel és mehetsz is a térképen jelzett helyre. Onnan fel a lépcsőn, végig az „L” alakú erkélyen be az irodába, majd a liftbe. Végig az emeleti irodába, ki az ablakon, ugrass át a szemben lévő házba. Az ottani folyosón végig, majd átugratni a következő házra, majd a következőre és a korházra, a korháznál a szemben lévőre… végig a célig. Ha átugrattál a krosszpályánál lévő házra, akkor egy lépcső leereszkedik, ez a továbbiakban jól jöhet. Ha az utolsó házra érkeztél, akkor szállj le és állj a jelre, hogy a reklámot meg tudd csinálni. Fontos, hogy 7:00 előtt odaérj.  

Jutalom: 8000$ és a filmstúdió napi bevétele. 

Malibu Klub (Vice Point, „S” kanyar); jele: egy pálmafa 

(1) SZÖKTETÉS:

Menj a rendőrségre. Rohanj fel az irodába, és a szemben lévő irodában lesz a kulcs. Vedd fel és gyere ki onnan. Menj le a cellákig, állj a jelre, onnan a rabbal fuss a kocsihoz és GO! (ja és 4-szeres körözést kapsz a kulcs miatt) Ugorjatok be a Sentinelbe. Fesdd le a kocsit a Pay’n Spray-ben. Szemben lesz a Cam’s Can Openers. 

Jutalom: 1000$ 

(2) A LÖVÉSZET:

Menj a downtowni Ammu Nationba. Menj be és állj a jelre. Pisztolyjal kell lőnöd minél több pontotot, minimum 60-at, 3 pályán.  

Jutalom: 2000$ 

(3) CSÚCSSOFŐR:

Itt egy Sentinel-lel kell megverned a Sabre Turbo-s fószert. Menj át az ellenőrző pontokon és legyél te az első! Vigyázz! A rendőrség előtt kapsz kétszeres körözést! 

Jutalom: 3000$ 

(4) A BANK:

Szállj be a Taxi-ba és men a bankhoz. 3 társaddal menj át gyalog a bank bejáratához, illetve jobb oldalt a jelhez. Itt átöltözöl, menj be a bankba. Mindenki kezeket fel! A 2 biztonsági őrt intézd el, de a harmadikat már ne, mert akkor kitör a lázadás. Menj fel Cam-mel a lépcsőn a liftbe. A széfnél öld meg az őröket. Vissza kell menned az igazgatóért, mert kell a kód. Menj le a liften, menj az irodákhoz, egészen a leghátsóhoz, ott készséges igazgatónk nem ellenkezik, menj vele vissza a széfterembe. Ezután menj le a földszintre, ekkor már jön a rendőrség a bank felé. A lázadást gyűrjed le és foglald el a helyed az íróasztalnál. Ekkor jön a SWAT. Ha lelőtted őket akkor rohanj ki az ajtón és röhögj, ahogy a „Csúcssofőrt”, akit utálunk, lelövik. Pattanj be egy civil kocsiba és irány balra, a festőműhely. Jobb kéz felől lesz a jól ismert Cam’s Can Opernens. Állj a jelre. Vigyázz, mert a sofőrön kívül senki nem halhat meg a csapatból! 

Jutalom: Malibu klub napi bevétele és 50.000$ 

Taxi Company (Little Haiti, nyomornegyedtől jobbra); jele: K 

(1) TAXIZZ: 

Menj az térképen jelzett Starfish Island-i házhoz. Fordulj meg és úgy áll a jelre. Nyomd meg a dudát! Jön az ipse, de a konkurencia is egy Taxi-val( neked kötelező egy Kaufman Cab-bel menned). Törd össze az ellenfél kocsiját és akkor átszáll az ürge. Vigyázz mert nem halhat meg az utas. Célod, hogy te vidd a Reptérig. 

Jutalom: 1000$ 

(2) TAXIS RIVÁLISOK:

Meg kell semmisítened 3 rivális Taxi-t. De vigyázz, mert ők is rád vannak kattanva. A kocsiból kiszállhatsz és járművet is válthatsz. A módszer rád van bízva. 

Jutalom: 2000$ 

(3) TAXIS HÁBORÚ:

Menj a térképen jelzett helyre egy Kaufman Cab-el, és dudálj. Elméletileg Mercedesnek kéne jönnie, de e helyett 6 Taxi jön. 1 percig ki kell bírnod. Minden elpusztított Taxiért kapsz 100$-t. Ha lejárt az idő, vagy már mindet elpusztítottad, akkor jön egy Zebra Cab. Ki kell nyírnod.  

Jutalom: kapsz egy Zebra Cab járművet a központba, a központ napi bevételét és 5000$-t. 

Print Works (Little Havana; az É-D-i csatorna végétől nem messze); jele: $ 

(1) KIKÖTŐI ÖLDÖKLÉS:

Szállj be a Taxiba, és az elvisz a Malibu klubba. Majd a klubból a térképen jelzett hajóra. Az első hajórámpán fel, majd a második emeletre menj, be az ajtón a belsejébe. Gyere ki, le, és el. A cél a nyomda. Vigyázz, tele van a hajó biztonsági őrökkel, és még 2x-es körözést kapsz! 

Jutalom: 2000$ 

(2) CSAJ FUTÁR ELLEN:

A nyomdától úgy indulj, hogy a szembe lévő úton menj egyenesen ki a főútra jobbra. Menj egészen Boatyard-ig és szedd le az összes fegyveres nőt, vigyázz erős fegyvereik vannak. Öld meg a futárt, de ne robbantsd fel. Szedd föl a táskáját és vidd vissza a nyomdához. A futárt az előtt szedd le, mielőtt megérkezne céljához.  

Jutalom: a nyomda napi bevétele és 5000$ 

(3) MOTOROSOK ELLEN:

6 motorost (3 motoron 2-2 ürgét) kell megölnöd, akik a napi bevételeidre pályáznak.  

Jutalom: 3000$

Phil (Little Haiti, pizzériától É-ra); jele: P

 

(1) ROBBANTANI:

Fegyvereket kell összeszedned! Menj ki az útra és balra indulj, az út végén jobbra, jönni fog veled szemben 2 régi teherautó. Lődd ki őket és szedd föl a fegyvereket (teherautónként 1). Vigyázz, ahogy felvetted kis robogókon jönni fognak ellenfelek, akik ki akarnak készíteni téged. Ha kinyírod őket fejenként 100$-t kapsz értük. A járműddel fordulj meg, és a főúton menj északnak, térj át a szembe jövő sávba, menj egyenesen és ott lesz a 3-dik teherautó (ha nem, akkor menj az út végéig, ott jobbra és a hídon lesz). Intézd el a teherautót és vedd fel a fegyvert.  

Jutalom 2000$ 

(2) KÓRHÁZI FUVAR:

A marha felrobbantotta magát, és mi is kaptunk belőle, ezért be kell vinni a kórházba. Menj ki az útra, ott balra az út végén jobbra, jobb kéz felől lesz a kórház. Figyelj, mert fura a vezetés a kábulatban. Ez Phil-nek nem elég, azt mondja, vigyük máshova. Hajts tovább és fordulj jobbra a rendőrőrs előtt, innen kövesd az út vonalát (jobbra fog fordulni), bal kéz felől lesz a cél. 

Jutalom: 4000$ és Phil telepén erős tűzerejű fegyvereket vásárolhatsz 

Pole Positsion Club (Ocean Beach); jele: rózsaszín négyzetben P 

(1) SZTRIPTIZ:

Menj be az épületbe, hátulra a piros lámpás folyosóra, balra az első ajtón be. Itt előadást látsz, amiért folyamatosan fizetsz, de ha 10 percig benn maradsz, akkor elnyered a klub napi bevételét. 

Boatyard (Vice Port, első nagyhajó után a parton); jele: vasmacska 

(1) HAJÓ VERSENY:

Van két motorcsónak. Válassz egyet és indulhat a verseny. 2 és fél perc alatt kell végigmenned a pályán, amin száguldani, fordulni, ugratni, szűk helyen menni kell. Ha beleférsz az időbe akkor 5000$-t kapsz és a napi bevételét a kikötőnek.  

Ice Cream Factory (Little Havanna); jele: meggy fürt 

(1) DROG ELADÁS:

A Mr. Woopee nevű járműbe ülj bele, nyomkodd a dudát, mint a süket, és ha zenél a kocsi, akkor menj olyan helyre, ahol nincs banda, mert nem nézik jó szemmel. Állj meg valahol és várj a vevőkre. Adagonként 5$-t kapsz. Vigyázz minden 5-ödik adag után emelkedik a körözési szinted egyel. És ezzel eléred az üzem napi bevételét. 

Vercetti Estatted (Starfish Island, déli oldal); jele: V 

(1) RONGÁLÁS:

Ugorj a sportkocsiba, ami a ház előtt van, de előtte vedd fel a fegyvert, ami mellette van. Menj ki az útra, ott fordulj jobbra, a híd után balra, menj át a kishídon is az út végén balra. Menj a The North Point Mall-ig. Menj be az ajtón és lődd szét az alábbi kirakatok ablakát: Tarbrus Caffé, Gash, Vinyl Countdown, Könyvesbolt és vele szemben az ékszerészét (az üzletek a földszinten és az emeleten). Vigyázz, mert 5 perc alatt kell megtenned és körözést is kapsz.  

Jutalom: 2000$ 

(2) BÁRHARC:

Szállj be a két emberrel a Sentinel-be és menj a térképen jelzett célhoz. Egy kávézónál van a cél (érdemes a járműt lendületből odavinni úgy, hogy a 2 biztonsági őrt elüsd). Menj fel a lépcsőn, és itt találkozol a besúgóval, ez után van 5 perced, hogy beérd és megöld a célembert. Menj arra amerről jöttél, de ne fordulj le az útról. Balkéz felől esik a biztonsági őrök központja (ahol Diaz-t védted). Szálljatok ki és öljétek meg a őket. A 2 menekülő motorost intézd el. 

Jutalom: 4000$ 

(3) ZSARUSAN:

Lance-szel menj a rendőrségi garázshoz. Menj ki az útra, ott jobbra, az út végén balra egészen, míg el nem hagyjátok a Malibu klubot, azon túl a 3-4-edik saroknál balkéz felől esik a cél. Szedj össze kettes körözési szintet, és érd el, hogy a garázsba legalább 2 zsaru bemenjen. Fontos! Lance is legyen ott és az ajtó alatt ne álljon kocsi! Ekkor lezáródik a garázsajtó és, hát… tudjátok, hogy van ez, körözés leesik, rendőr ruhátok lesz. A garázs mellett lesz egy Police szállj bele Lance-szel. Az úton balra, végén balra egészen addig, míg el nem éred a The North Point Mall-t. Menj be az ajtón. Menj a kávézóba, állj a jelre, és uzsgyi kifele! De gyorsan, mert robban! 5-szörös körözést kapsz. Ki a kocsiba és menj ki az útra (az alsóra). Ott balra, majd a visszafordító után jobbra. Az út végén jobbra, balra, jobbra, a felrobbantott háznál jobbra, majd a birtokba be.  

Jutalom: 10000$, Vercetti Estated  

(4) RÉGI BARÁTOK:

Nem kell menned sehova, hozzád jönnek, ez jó, bár nem biztos. Mivel az őröknek fizut nem adtál fellázadtak, és most ellened jönnek. Maradj az irodádban és védd, míg meg nem jelenik a kiírás, hogy Lance a háttérben van. Akkor menj ki az irodából és lődd le, vigyázz ne hagyd elszökni. Ha megvan, akkor a bejáratnál jelenik meg 3 „barátod” akiket szintén ki kell végezned, ha ez megvan tiéd a győzelem az összes küldetést megcsináltad.  

Jutalom 30000$

 
Hét képe

A kép nem található.

Képküldés

 
Vice City
 
San Andreas
 
Chat
 
Szavazás
Nem nagyon VC-zünk, nincs sok cikk.
Maradjon -e a Vice City menü?

Maradjon! (79 / 39%)
Ne maradjon! (123 / 61%)

Szavazatok száma: 202

Létrehozás időpontja:
2006-04-07 11:22:36

Szavazás lezárva:
2006-08-15 11:33:50


Lezárt szavazások
 
Látogatók
Indulás: 2005-08-06
 

Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt